Sign in to comment!

Menu
Home

More Sports

Masters Trivia Quiz

How well do you know the Masters champions? Try this quiz:

FORWARD TEES (3 points each)

1. Who was the first international player to win the green jacket?

a.) Gary Player

b.) Herman Keiser

c.) Henry Picard

___

2. Who was the only player to complete the career Grand Slam by winning the Masters?

a.) Gary Player

b.) Ben Hogan

c.) Gene Sarazen

___

3. Name the first player to shoot a 63 at Augusta National.

a.) Nick Price

b.) Johnny Miller

c.) Greg Norman

___

4. What distinguishes the 14th hole from the others at Augusta National?

a.) It's the only hole where Jack Nicklaus never made a birdie.

b.) It's the only hole without bunkers.

c.) It's the only hole not named after a flower.

___

5. Who played in the final group with Tiger Woods when he won the Masters by 12 shots?

a.) Paul Stankowski

b.) Tom Kite

c.) Costantino Rocca

___

6. Since World War II, which player is missing only a Masters title for the career Grand Slam?

a.) Johnny Miller

b.) Tommy Armour

c.) Lee Trevino

___

MIDDLE TEES (5 points each)

7. Who has the largest final-round comeback in Masters history?

a.) Nick Faldo

b.) Jack Burke Jr.

c.) Gene Sarazen

___

8. Who was the highest-ranked player to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Jack Nicklaus

c.) Angel Cabrera

___

9. Who played in the most Masters before finally winning?

a.) Mark O'Meara

b.) Vijay Singh

c.) Tommy Aaron

___

10. Name the player with the lowest final round to win the Masters.

a.) Jack Nicklaus

b.) Gary Player

c.) Charl Schwartzel

___

11. Jack Nicklaus shot 30 on the back nine to win the 1986 Masters. On which hole did he make his only bogey?

a.) No. 12

b.) No. 15

c.) No. 18

___

12. Of players who have completed in at least 10 Masters, who has the lowest scoring average?

a.) Tiger Woods

b.) Phil Mickelson

c.) Fred Couples

___

CHAMPIONSHIP TEES (10 points each)

13. Name the only player to make birdie on the 12th hole all four rounds at the Masters.

a.) Scott Verplank

b.) Jimmy Demaret

c.) David Toms

___

14. Which player has missed the cut the most times at the Masters?

a.) Arnold Palmer

b.) Charles Coody

c.) Doug Ford

___

15. Which player finished runner-up at the Masters the most times without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

___

16. Name the first player to win the Masters as No. 1 in the world ranking?

a.) Tiger Woods

b.) Nick Faldo

c.) Ian Woosnam

___

17. Name the only multiple Masters champion to have never had the lead going into the final round.

a.) Nick Faldo

b.) Gary Player

c.) Arnold Palmer

___

18. Name the only player to lose twice in a playoff at the Masters.

a.) Greg Norman

b.) Ben Hogan

c.) Craig Wood

___

19th HOLE BONUS (20 points)

Who is the only Masters champion to start the final round outside of the top 10?

a.) Larry Mize

b.) Art Wall

c.) Arnold Palmer

___

ANSWERS

1. a

2. c

3. a

4. b

5. c

6. c

7. b

8. c

9. a

10. b

11. a

12. a

13. a

14. c

15. b

16. c

17. a

18. b

19. b

See the latest updates on the hottest midterm races from Fox News

Full Elections Coverage →

Keep up with all the 2014 races in

Coverage →